Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Προβοκάτσια ή λαθρομεταναστευτική υστερία;

Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει η υπόθεση της «απελευθέρωσης» παράνομων μεταναστών.

Κάποιοι μιλούν για προβοκάτσια.

Ασφαλώς το στοιχείο της προβοκάτσιας δεν μπορεί να το αποκλείσουμε: Τα πρώην κυβερνητικά ανδρείκελα έχουν αριστεύσει στον τομέα αυτόν.

Ωστόσο η προβοκάτσια δεν στήνεται στον αέρα, αλλά πατάει σε κάποιο έδαφος:
Σε προχειρότητες, λαθρομεναστευτικές υστερίες και εμμονές, σε υπερβολές κ.λπ των σημερινών κυβερνητικών διαχειριστών.

Και εδώ έχουμε την υστερική «συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ περί «ανοικτών συνόρων» (το δόγμα του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και του Σόρος), καθώς και τη «συνιστώσα» των φανατικών «επεγγελματιών» του «αντιρατσισμού», των υμνητών της λαθρομετανάστευσης (να μη μας φοβίζουν οι λέξεις).

Εδώ έχουμε την υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δηλαδή την ανωτέρω «συνιστώσα» σε κυβερνητική εξουσία!!!

Η προβακάτσια, συνεπώς, αν υπάρχει (και υπάρχει από τη ΝΔ) ξεκινάει από την υστερική (υπέρ των παράνομων μεταναστών) υπουργό.

Σύμβολος της υπουργού έδωσε τη διαταγή για να …ανοίξουν τα σύνορα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πιο αποκαλυπτικός, όμως και καταλυτικός είναι ο Στάθης, στο σημερινό του κείμενο, εδώ.

Και ο Στάθης είναι υπεράνω υποψίας, διότι αγωνίζεται ο άμοιρος, στο μέτρο του δυνατού και με ποικίλες ταχυδακτυλουργίες, να …διασώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Διαβάζουμε, λοιπόν, από το Στάθη:

«Οπως τι επίσης δεν καταλαβαίνω με το μεταναστευτικό; Αυτή είναι η επεξεργασία του προβλήματος; Αυτές είναι οι μελέτες του ΣΥΡΙΖΑ (εν όψει ανάληψης της διακυβέρνησης), αυτές είναι οι προτάσεις του για τη λύση ενός απ’ τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας; Η ενεργοποίηση ενός αραχνιασμένου νόμου του Γιωργάκη απ’ το 2011; 

Ενός τόσο ελαφρόμυαλου νόμου, όσον ελαφρόμυαλος ήταν ο Γιωργάκης; Προς τι η σπουδή της κυρίας Τασούλας Χριστοδουλόπουλου (η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ούτε καν έχει ορκισθεί ακόμα) να υπερκεράσει τον κ. Πανούση και να φέρει προ τετελεσμένων την κυβέρνηση; Με ποια διαβούλευση; με ποιους φορείς; με ποιους στόχους και με ποια στρατηγική προχώρησε η κυρία Υπουργός; Εκτός κι αν για την κυρία Τασούλα Χριστοδουλόπουλου η σκέψη Γιωργάκη και οι νόμοι Γιωργάκη είναι κάτι σαν το βιβλιαράκι του Μάο, που θεράπευε πάσαν νόσον διά του θανάτου των ασθενών. 


Η Αριστερά έχει κάνει κυβέρνηση, φιλολαϊκή κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας και στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν μπορούν να λειτουργήσουν συνιστώσες Τασούλες ή άλλες. Και το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να ανατεθεί η λύση του σε ΜΚΟ. Μάλιστα σε αμαρτωλές ΜΚΟ που πολλά χρόνια τώρα ψωμίζονται απ’ το μεταναστευτικό πρόβλημα διασπαθίζοντας εθνικούς και κοινοτικούς πόρους».


Όταν ο Στάθης λέει αυτά τα δικά μας σχόλια περιττεύουν…

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου