Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η έκπτωτη κυβέρνηση διαπραγματεύεται το μέλλον των παιδιών μας

Η Κυβέρνηση έπεσε σιωπηλά το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή με την καταψήφιση του Νόμου για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών. Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν ως όφειλαν το Νομοσχέδιο, καταψήφισαν την Κυβέρνηση, καταψήφισαν τον εαυτό τους. Το ΠΑΣΟΚ ως από μηχανής Θεός, το κόμμα που δίδαξε τις βρώμικες δουλειές από την 18η Οκτώβρη 1981 μέχρι την 18η Ιούνη 2015, έκανε τη δουλειά του. Ψήφισε την διχοτομημένη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Κυβέρνηση των Αντιμνημονιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Κουμμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετράει μέρες ίσως και ώρες. Μπορεί ο κ.Τσίπρας να επενδύει στο πολιτικό άσυλο του εαυτού του και τη χώρας μας ολόκληρης στη Ρωσία, την οποία επισκέπτεται εντός της εβδομάδας, αλλά το γεγονός είναι ότι με τά την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2015 δεν δικαιούται πλέον να ομιλεί εις το όνομα της Πατρίδας.

Εξαπάτησε πολιτικά τον ελληνικό λαό υποκλέπτοντας την ψήφο του για μία έντιμη συμφωνία εντός ευρώ, αθέτησε κάθε δέσμευσή του για ακύρωση του Μνημονίου σε ένα Νόμο, κατέφυγε και αυτός στο χαράτσι των Ελλήνων με τον ΕΝΦΙΑ για να προστατεύσει την κλίκα που κυρίευσε τη χώρα την 18η Οκτώβρη 1981 επίσημα εις το όνομα της συνέχειας της δικτατορίας Ιωαννίδη.

Είναι ορκισμένος στην καταστροφή της χώρας, την οποία κοιμίζει με συμφωνίες που γράφει και ξαναγράφει με τον εαυτό του, τον απόστολό του Γιάνη και τον πνευματικό του Ρασπούτιν. Μόνο η πυρά μπορεί να είναι για αυτόν το τέλος. Να ρίξει την Ελλάδα και τον αθώο λαό της στην πυρά, για να αρχίσει η διάλυση της Ευρώπης, της κοιτίδας του ανθρώπινου πολιτισμού.

Ο κ.Καμένος αν και υπό την επήρεια αγνώστων ουσιών πατριδολατρίας μαζί με τους Στρατηγούς του στους ΑΝΕΛ, αισθάνεται πια τον πολιτικό κίνδυνο για τον ίδιο και το λαό και αποχωρεί σταδιακά από την Κυβέρνηση με προσχήματα, όπως αυτό της καταψήφισης της Κυβέρνησης στο νομοσχέδιο της ιθαγένειας. Ένα Νομοσχέδιο που χτυπά τη χώρα στον πυρήνα της, την ύπαρξη της. Την προέλευση τους λαού της. Δεν θέλει να είναι ανάμεσα στου Έξι του 21ου αιώνα.

Η λύση είναι μόνο μία πια, με ή χωρίς συμφωνία. Η αποχώρηση του κ.Τσίπρα για τη ζωή της Ελλάδας, η προκήρυξη εκλογών για μετά την ευαίσθητη για τη χώρα περίοδο του καλοκαιριού και η άμεση προσχώρηση στο ευρωπαϊκό κεκτημένο για την ανάδειξη ό,τι πιο υγιούς διαθέτει η Ελλάδα. Την ανακατάληψη της χώρας από τα χέρια του Πράσινου, Μπλε και Ροζ Παρακράτους που την κρατά όμηρο μέχρι και σήμερα.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα οδυνηρότερο.

Θα μας κρίνουν αγέννητοι νεκροί Κύριε Τσίπρα, από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 και μετά…

thedayaftergr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου