Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Βράσε Καστελ-όρυζα

Μια φορά βρέθηκε άνθρωπος να σώσει την Ελλάδα και λυσσάξανε να τον ανακηρύξουν ΠΡΟΔΟΤΗ. Λεφτά υπάρχουν, αντικειμενικότητα όχι!

Δίχως περιστροφές παρατίθενται αποσπάσματα από ανακοίνωση του εξωκοινοβουλευτικού γαποκόμματος επ' αφορμή της πέμπτης επετείου από την υπαγωγή μας στις αγκάλες του Σόιμπλε, της Μέρκελ και του Γκομενίκ Στρος Καν: «Οσοι λοιπόν λοιδορούν με μεγάλη ευκολία το "Καστελόριζο" και, ακόμη χειρότερα, όσοι μέσα από την εύκολη ΑΠΑΞΙΩΣΗ του Παπανδρέου έχτισαν μια ΑΦΗΓΗΣΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ μέχρι και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ας συναισθανθούν ΣΗΜΕΡΑ συγκρίνοντας καταστάσεις, πρώτον πόσο δύσκολο είναι να διαπραγματεύεσαι από τραγική θέση την οικονομική στήριξη της χώρας σου και μάλιστα τότε, που δεν υπήρχε κανένας μηχανισμός, αλλά και δεύτερον πόσο εύκολο είναι να βλέπεις άλλες λύσεις πλην της υπάρχουσας καθώς και σωτήρες από το υπερπέραν. Ηδη ο τότε "αντιμνημονιακός" κ. Σαμαράς το διαπίστωσε, σήμερα το διαπιστώνει και ο κ. Τσίπρας, δυστυχώς με πολύ βαρύτερες συνέπειες για τον ελληνικό λαό».

Παρανοήσεις στο γυναικείο ντύσιμο

Μόσχος Λαγκουβάρδος

Οι μόδιστροι ντύνουν "κρεμάστρες" κι οι νέες κοπέλες προσπαθούν να γίνουν σαν τις κρεμάστρες.

Ρώτησα κάποιον γιατί το κάνουν αυτό και μου απάντησε ότι στην κρεμάστρα φαίνεται η ικανότητα του μόδιστρου.

Μια άλλη βλαβερή παρανόηση είναι η ακαλαισθησία της γυναικείας ενδυμασίας. Πρέπει να μισεί κανείς τη γυναίκα για να σχεδιάζει αυτού του είδους την ενδυμασία. Αλίμονο, είναι τόση η ευπιστία της που δεν μπορεί να φυλάξει τον εαυτό της από το κακό γούστο.

Αιολικές μίζες (στην Ισπανία)

wcfn.org
en.friends-against-wind.org
Ο Ισπανικός τύπος το αναφέρει, αλλά μην περιμένετε να το πει το Μέγκα ή ο Σκάϊ, ή κάτι δήθεν "σοβαρές" εφημερίδες...

€110 εκατομμύρια μίζες, περίεργες πληρωμές, αφανείς συμμετοχές, αποπληρωμένα στεγαστικά δάνεια (μεγάλη πατέντα σε Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην Ελλάδα), ανακαινίσεις σπιτιών δωρεάν, κλπ κλπ σε Δημοσίους Λειτουργούς στην Ισπανία.

Μην σας κάνει εντύπωση. Τα αιολικά υπάρχουν μόνο με επιδοτήσεις και μόνο πολιτικοί τις εγκρίνουν. Βρείτε ποιοι στήριξαν τον Νόμο Μπιρμπίλη... "Νομοθέτες". Δημόσιοι Υπάλληλοι (στην ΡΑΕ, και στο ΥΠΕΚΑ) δίνουν τις άδειες. Δημόσιοι Υπάλληλοι σε Αποκεντρωμένες Διοικήσεις "καθαρίζουν" όπου χρειάζεται. Τοπικοί Υπάλληλοι βρίσκουν εκτάσεις και λένε "ναι" στην εγκατάσταση. Οι Δασικές Υπηρεσίες συνεργάζονται να φάνε εκτάσεις όπου χρειάζεται (εδώ και εδώ), πάντα με συνέργεια Δημάρχων και παρατρεχάμενων.