Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Πλαν Μπι με το κουμπί

Είναι αρκετά παράξενο που υπάρχουν τόσες πολλές ειδήσεις και σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκουμε κανάλι να τις μεταδώσει!

Μέγα λάθος να μεμφόμεθα τους πολιτικούς, όταν πηγαίνουν διακοπές και δεν ασχολούνται με τα κοινά. Τη χρεοκοπία δεν την προκάλεσε ο παραθερισμός τους, αλλά η εργασία τους. Οπότε, καλό είναι να θεσπιστεί δωδεκάμηνη άδεια σε πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές, μην τυχόν και ανακάμψουμε κάποτε.

Λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα της εθνωφελούς απουσίας των πολιτικών είναι ο ΓΑΠ. Ελειπε συνέχεια από την Ελλάδα, αλλά, παρά ταύτα, κατόρθωσε να τη διαλύσει εξ αποστάσεως. Κανονικό αστροπελέκι μάς βρήκε κατακούτελα και η επίδραση του περάσματός του είναι πανίσχυρη μέχρι και σήμερα. Κάθε λιμάνι και κανό, κάθε καημός και Γιώργος.

Να σκέπτεσαι, παιδί μου, το άδηλον του θανάτου

Να σκέπτεσαι, παιδί μου, το άδηλον του θανάτου, ποία δαιμόνια, ποία τελώνια φοβερά θα διέλθει η ταπεινή ψυχή μας! Τι φοβερόν κριτήριον την περιμένει! Θα τρέμει από φόβον και τρόμον! Μελέτα την οδυνηράν κόλασιν μετά των δαιμόνων, οίμοι, αιωνία υπάρχει χωρίς τέλος και τέρμα!

Δυστυχώς, παιδί μου, ο κακός διάβολος όλας τας σωτηριώδης μνήμας, μας τας παίρνει, δια να μην ωφεληθώμεν και μας φέρει όλας τας κακάς, δια να μας μολύνει την ψυχήν. Εφ’ όσον γνωρίζομεν τας παγίδας του, ας βιάζωμεν τους εαυτούς μας τόσον εις την αγιωτάτην ευχήν, όσον και εις τας πνευματικάς μελέτας, των τόσον ωφελίμων θεωριών, ώστε η ψυχή μας συνεχώς να ωφελήται και να καθαρεύει.

Ο θλιβερός Ιούλιος του 2015

Ιούλιος 2015: Το ΑΙΣΧΟΣ μιας προδοσίας από την «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιστορικών διαστάσεων…

Ένας μήνας με πυκνά γεγονότα:

• Το ρωμαλέο και βροντερό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα!

• Η αστραπιαία ΑΚΥΡΩΣΗ του «ΟΧΙ» από τον Τσίπρα και η πραξικοπηματική μετατροπή του σε «ΝΑΙ»!!!

• Το τρίτο «αριστερό» Μνημόνιο: Η τελεσίδικη καταγραφή της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων…

• Η επίτευξη μιας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ των ανδρεικέλων του δωσιλογισμού και των ιερατείων της προπαγάνδας δίχως ιστορικό προηγούμενο: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με «κορμό» τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ.