Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Διόρισε και το δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη ο Τσίπρας

To δρόμο για το… Δημόσιο πήρε ο δημοσιογράφος που τον Ιανουάριο του 2015 πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο πρωθυπουργός φαίνεται πως αποφάσισε να τον «αποζημιώσει» για το #askTsipras με μία θέση ειδικού συνεργάτη!

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 89, που δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2016, ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος Διαδικτύου στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αλλά και «εγκέφαλος» της ιντερνετικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009, μπαίνει στο Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με τις πληροφορίες να λένε πως θα διαχειρίζεται τα social media του πρωθυπουργού.

Για την… ιστορία, στη συνέντευξη με τον κ. Τσιμιτάκη, όπου ο Αλέξης Τσίπας απαντούσε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι χρήστες του Διαδικτύου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί για τερματισμό των διορισμών ημετέρων, κάτι που τώρα βλέπουμε σωρηδόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «αποσυμφόρηση από στρατιές συμβούλων…

Εμείς λέμε ότι αυτό θα σταματήσει, πρέπει να σταματήσει. Δεν θα σταματήσει επειδή εμείς δεν έχουμε ανθρώπους να φέρουμε. Θα σταματήσει διότι εμείς φέρνουμε μια άλλη αντίληψη μαζί μας».


lykavitos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου