Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

IΣΡΑΗΛ: Η Βουλή απέρριψε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων - ξανά.

«Αμαρτωλούς» είπε τους ομοφυλόφιλους μέσα στην Βουλή ο Υπουργός Υγείας

Το ισραηλινό κοινοβούλιο, η Κνεσέτ, για μια ακόμη φορά απέρριψε οριστικά μια σειρά από νόμους που προωθούσαν «την ισότητα του γάμου» για τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, και τους «τρανσέξουαλ», παρόλο που το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική -που στηρίζει το Ισραήλ– βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης αυτού το είδους των νόμων στις ΗΠΑ και αλλού.

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Haaretz στο Ισραήλ, η ισραηλινή βουλή την περασμένη εβδομάδα καταψήφισε μια σειρά από νομοσχέδια που προωθούσαν "τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ".

Πέρασε καιρός

Πέρασε καιρός.

Αλλά θέλω να πω έναν λόγο. Νομίζω οτι αφορά τους εξουσιαστές. Εδώ και έξω από δω. Αλλά και τους αντι-εξουσιαστές. Κι έχει να κάνει με το σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Ελληνας.

Χάλια είναι. Το γνωρίζουμε όλοι. Είναι φοβισμένος και μουδιασμένος. Ζαρωμένος στη γωνία του. Είναι νικημένος για άλλη μια φορά.

Τον Ελληνα τον νίκησαν οι εχθροί του. Τον νίκησαν και οι «φίλοι» του. Οι ίδιοι οι «πρόμαχοί» του. Που εκείνος με τα χεράκια του τους όρισε προμάχους. Οι πρόμαχοί του τον πούλησαν για δούλο. Στεγνά. «Πέντε κρίκοι ένα τάληρο».