Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δείτε το πανό που σήκωσε ο κ. Γιαννόπουλος στην Ειδομένη...


"No borders, no nations"

Τα παραπλανητικά και ψευδόμενα παπαγαλάκια


Εάν η Ναυτεμπορική δεν είχε το όνομα της κάποτε εφημερίδας "Ναυτεμπορική", δεν θα ασχολιόμουν, αφού οι μακακίες που γράφονται στον χώρο της ευρύτερης παραπληροφόρησης είναι πλέον επιπέδου ...ΕΛΕΤΑΕΝ! Μέχρι να εμπεδώσει όμως ο Μήτσος ότι και η πάλαι ποτέ σοβαρή εφημερίδα είναι επισήμως κέντρο πληρωμένων καταχωρήσεων, που σκοπό έχουν να τον ...ληστέψουν, θα ασχολούμαι.

Τί νόημα έχουν πλέον οι αναχαιτίσεις;;;

Του Πέτρου Χασάπη

Με κίνδυνο της ζωής τους, καθημερινά οι αετοί του Αιγαίου απογειώνονται για να αναχαιτίζουν τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δυστυχώς όμως, η πολιτική ηγεσία της χώρας, δεν έχει την ίδια ετοιμότητα απέναντι στους Τούρκους πολιτικούς.

Χθες λοιπόν στη μαρτυρική για τον ελληνισμό Σμύρνη, όλοι παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, να ακούει αμίλητος τον Τούρκο ομόλογό του να αμφισβητεί ενώπιόν του και ενώπιον της παγκόσμιας Κοινής Γνώμης, ολόκληρο το Αιγαίο ή αν θέλετε, πιο κομψά, να γκριζάρει ολόκληρο το Αιγαίο.

Υπάρχει ζωή και μετά το πέσιμο!...

Πικροθρηνωδείς κι αιματοστηθοδέρνεσαι,

..όταν αναλογίζεσαι το πόσο κοντά φτάσαμε στην σωτηρία και στην έξοδο από τον φαύλο κύκλο του θανάτου,
..και πώς δυό-τρείς, άντε τέσσερεις άνθρωποι καταδίκασαν τελεσίδικα,
..έναν λαό σε δυστυχία, και την χώρα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ''γκριζάρισμα'' εδαφών και θαλασσών της, και μετατροπή της σε γκέτο ιθαγενών και εισαγόμενων ψυχών.

Κι αν είναι μιά φορά προδότης αυτός που μας έβαλε στην τραγωδία,
..πώς πρέπει να ονομάσουμε αυτόν που ενώ μπορούσε και είχε την ξεκάθαρη λαϊκή εντολή να μας βγάλει από αυτήν,
..υπέγραψε το ισόβιο δράμα του ελληνικού λαού;